Busreis Dicotheek Time-Out

Monday 15 September 2003 - 11 reacties - reageer
Helaas zit de vakantie er weer op! Iedereen zit weer in de schoolbanken of is weer aan het werk…
Tijd voor ons om weer eens iets leuks te organiseren om naar toe te leven!
Daarom:

B-COM :: On Tour

Ditmaal naar de

TIME OUT in GEMERT
Aangezien Gemert voor de meeste leden iets te ver is om (terug) te fietsen hebben we besloten een bus te huren. Per persoon bedragen de kosten voor de reis 11 euro. Voor dit bedrag rijd je dus verzekerd naar Gemert en terug.
De bus vertrekt zaterdag 11 oktober om 21.30 uur vanaf Snowworld Landgraaf. Iedereen dient om 21.15 al aanwezig te zijn. Als je te laat komt, heb je pech, dan ben je je geld kwijt! Om 4.00 vertrekt de bus weer terug. Ook hier geldt weer: te laat = lopen. En dat wil je liever niet
Verder moet je nog 5 euro entree betalen in Gemert om binnen te komen. Munten kosten 1,50 euro per stuk en de garderobe kost je 1 euro per kledingstuk. Voor meer info surf je naar http://www.time-out.nl

Voor 22 september moeten minstens 50 mensen zich aangemeld hebben, anders zijn we niet in staat een bus te huren. Dit aantal klinkt misschien hoog maar we gaan er vanuit dat er zoveel belangstelling is dat we een bus met 90 zitplaatsen moeten bestellen!
Mochten er toch te weinig mensen zich aangemeld hebben krijgt natuurlijk iedereen zijn geld terug!

Aanmelden kan via deze website… De mogelijke betalingsmanieren vind je op het inschrijvingsformulier. Het geld moet uiterlijk 24 september bij ons binnen zijn.

Tot slot: Als iedereen elkaar, de omgeving en de busmaatschappij met respect behandelt, zal het, net als altijd, weer een gezellig feest worden!

Geef me een B!

B-COM Supervisors
Voor meer info kun je mailen naar: busreis@bierclan.nl of plaats een reactie onder dit artikel.

[ Inschrijven | Deelnemers ]
Je moet ingelogd zijn om je in te kunnen schrijven

Reacties (reageer)